Let's make memories!

Video gemaakt door Hanoff Videoproducties.

Lokale omroepen bundelen krachten voor terminaal zieke kinderen

De lokale omroepen Rick FM (Uithoorn), Radio Aalsmeer, MeerRadio (Haarlemmermeer), RTV Amstelveen, Jamm FM (Ouder-Amstel) en Radio Tulipa (ziekenhuis Amstelland) bundelen de krachten voor terminaal zieke kinderen. Op zaterdag 24 maart zetten zij de hele regio op stelten met de grote actiedag ‘Let’s make memories!’ voor Stichting Living Memories. Dit goede doel maakt kosteloos audio- en videoportretten van terminaal zieke kinderen. Als blijvende herinnering voor hun nabestaanden. 

 

Op de eerste zaterdag van de lente wordt vanuit de studio van Radio Aalsmeer door alle omroepen samen van 7.00 uur tot 19.00 uur live radio gemaakt. In de hele regio worden acties gehouden, die tijdens de marathonuitzending te horen zijn. Eén van deze acties is een grote spinningwedstrijd in de lobby van de oude studio’s van Studio’s Aalsmeer. 

 

Wil je met je sportclub/team, school, vriendengroep of collega’s meedoen aan deze actiedag en een radio- of tv-verslaggever op bezoek krijgen? Of wil je een sportieve uitdaging aangaan en meedoen met de spinningmarathon? Meld je dan via onderstaande knop!