Help Mee

Fit Body for Memories

Donatie formulier

Ja, ik help, zodat kinderen als Ruurd een blijvende herinnering kunnen achterlaten.

Sporters van Etnel Sports werken zich in 2019 in het zweet voor Stichting Living Memories!

Onder leiding van Orfeo Etnel doen de sporters mee met deze vier evenementen:

23 maart - bootcamp actiedag Let’s Make Memories in Aalsmeer
31 maart - Runners world Zandvoort circuit - 5 km marathon

16 juni - Ultimate Team Challenge, obstacle run in Almere

21/22 september - Mud Masters in Biddinghuizen

De fanatieke sporters proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor videoportretten aan ernstig zieke kinderen. Eén van de deelnemers is de moeder van Thiraji Christina. Dit 3-jarige meisje lijdt aan een zeldzame stofwisselingsziekte en wij filmden haar. Thiraji's moeder kent ons werk als geen ander en zet zich nu samen met de andere deelnemers van Etnel Sports in voor Stichting Living Memories.

Wil je de sporters steunen door ze te sponsoren? Ga dan naar onze donatiepagina en maak een bedrag naar keuze over o.v.v. 'Fit Body for Memories'.

Onder leiding van Orfeo Etnel doen de sporters mee met deze vier evenementen:

23 maart - bootcamp actiedag Let’s Make Memories in Aalsmeer
31 maart - Runners world Zandvoort circuit - 5 km marathon

16 juni - Ultimate Team Challenge, obstacle run in Almere

21/22 september - Mud Masters in Biddinghuizen

Download documenten

Aanmelden

Kies hieronder of je als videomaker of algemene vrijwilliger aan de slag wil en vul het formulier in.

Ik meld me aan als...

Hartstikke fijn dat je ons wil helpen!

We hebben je aanmelding ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Helaas! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
Totaalbedrag test:
Totaalbedrag test:

Een klein bedrag heeft grote waarde

Stichting Living Memories is volledig afhankelijk van sponsors en donateurs. Wil jij ons steunen?

Doneren

Ruurds verhaal

Ruurd (16 jr.) geniet van de kleinste dingen, is een voorbeeld voor iedereen en heeft botkanker.

Lees het verhaal