Help Mee

Wie zoeken we verder?

Donatie formulier

Ja, ik help, zodat kinderen als Ruurd een blijvende herinnering kunnen achterlaten.

Zonder vrijwilligers kunnen wij ons werk niet doen. We zijn daarom altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen. Denk aan het organiseren van onze actiedag Let's Make Memories, het zoeken naar sponsors, het delen van je verhaal of het bedenken van grote en kleine acties.

Samen maken van Stichting Living Memories een organisatie die staat. Wil je ons helpen? Vul dan het aanmeldformulier in. We bespreken graag met je wat jouw wensen en onze mogelijkheden zijn.

Download documenten

Aanmelden

Kies hieronder of je als videomaker of algemene vrijwilliger aan de slag wil en vul het formulier in.

Ik meld me aan als...

Hartstikke fijn dat je ons wil helpen!

We hebben je aanmelding ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Helaas! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.

Hoe werkt het?

Je hebt of kent een ernstig ziek kind. Hoe werkt het als je van ons een videoportret wilt?

Lees hier meer

Let's Make Memories 2019

Ook komend jaar is er weer een actiedag! Op 23 maart 2019. Meld je actie aan of doe mee met de Spinningmarathon.

Let's Make Memories