In de media

Ben je journalist en wil je meer weten over ons werk of een interview aanvragen? Je kunt ons bellen of een bericht sturen via het contactformulier. We reageren zo snel mogelijk.

Hart van Nederland - 11 maart 2018

De moeder van Art vertelt in Hart van Nederland over de waarde van het werk van Stichting Living Memories. Art overleed in september 2017 aan een hersentumor. Een paar weken daarvoor, maakten wij een videoportret.

RTV NH

De regionale actiedag Let’s Make Memories heeft afgelopen weekend ruim 12.000 euro opgeleverd voor Stichting Living Memories. Dat laat de stichting weten. Lees meer...

27 maart 2018

Omroep Zeeland

Omroep Zeeland maakt kennis met Stichting Living Memories.

23 oktober 2017

RTV NH

De korte documentaire over Thiraji Christina, het kleine meisje met de grote ziekte, is uitgezonden door RTV NH.

7 januari 2018

Radio 1

Een gesprek presentator Jurgen van den Berg in het NOS Radio 1 Journaal.

16 januari 2018

RTV Drenthe

RTV Drenthe maakte deze reportage over de yoga-actie die in Sleen voor ons werd gehouden.

9 december 2017

Jacobine op Zondag

Aan tafel bij Jacobine op Zondag van KRO-NCRV samen met kinderarts Jan Peter Rake en Lowie van Gorp, vader van Kanjer Guusje.

18 februari 2018

RTV NH

Stichting Living Memories vertelde in het radioprogramma NH tot Twaalf over het verlies van een kind, de waarde van blijvende herinneringen en de actiedag Let's Make Memories!.

8 maart 2018