Gevolgen coronavirus voor werk Stichting Living Memories
Na goed overleg met medisch specialisten over het coronavirus Covid-19 hebben we besloten om ons werk voorlopig stil te leggen. Voor de gezinnen die tot en met de eerste week van april ingepland stonden, betekent dit dat de opnames zijn verzet. Met pijn in ons hart, want we realiseren ons dat dit voor een aantal ouders, broertjes en zusjes kan betekenen dat er geen videoportret zal komen.
No items found.

We nemen zowel naar de gezinnen als naar de videomakers onze verantwoordelijkheid als het gaat om het beperken van de kans op verspreiding van het virus. Met alle betrokken gezinnen is hierover contact geweest. Op geen enkele manier willen wij ouders en kinderen confronteren met iemand van buitenaf die mogelijk het virus meebrengt. Tegelijkertijd willen we ook de videomakers niet belasten met mogelijke blootstelling aan het virus. Daarbij vinden we dat onze videomakers niet de last mogen dragen van werken in de wetenschap dat je mogelijk een al ziek kind nog zieker maakt.

Aanmelden wel mogelijk

Kinderen kunnen wel bij ons aangemeld worden. Met hun ouders of verzorgers wordt contact opgenomen voor het intakegesprek. Het plannen van een datum voor de opnames van de video gebeurt wanneer het weer verantwoord is ons werk te doen.

Op dit moment komen er bijna dagelijks nieuwe maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus bij. We blijven alles uiteraard op de voet volgen en pakken het maken van de video's weer op zodra dit kan.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier, door een mailtje te sturen naar info@stichtinglivingmemories.nl of te bellen naar telefoonnummer 06-81601690.

No items found.

Julia's verhaal

'Een enorm waardevol document is het geworden voor de toekomst.'

Lees verder...

Hoe werkt het?

Je hebt of kent een ernstig ziek kind. Hoe werkt het als je van ons een videoportret wilt?

Lees hier meer