Word vriend van Stichting Living Memories!
Help ons deze lastige corona-tijd door. Dat is wat we aan jou vragen met de campagne 'Word vriend van Stichting Living Memories, die vandaag begint. Voor veel kleine doelen, zoals de onze, zijn acties de grootste bron van inkomsten. Voor het tweede jaar op rij is er door corona geen fysieke actiedag mogelijk. En ook de acties door particulieren lopen begrijpelijkerwijs terug. Maar ondertussen gaat ons werk door. Sterker: het aantal aanmeldingen groeit. Daarom hebben we nu jouw hulp nodig.
No items found.

We vroegen de ouders van Chantal, Lotte, Ruurd, Owen, Jaxx, Sem, Olivier en de zus van Raïsah wat het voor hen betekent om hun zoon, dochter en zusje terug te kunnen zien op beeld. Het werden ongelofelijk lieve, intense en tegelijk hartverwarmende boodschappen. Met deze korte verhalen, hopen we duidelijk te maken wat de waarde is van ons werk. En roepen we je op ons werk te steunen door donateur te worden, zodat we ook volgend jaar weer klaar kunnen staan voor de gezinnen die dat willen.

Waarom zoeken we donateurs?

Corona laat ons zien dat we op dit moment financieel te afhankelijk zijn van acties. Op het moment dat deze niet door kunnen gaan, betekent dit al snel een financieel probleem voor de stichting. Donateurs zorgen juist voor een vaste bron van inkomsten. We willen er als organisatie ieder jaar opnieuw staan voor ouders, broertjes en zusjes die een kind in het gezin gaan verliezen. Daarvoor is financiële zekerheid nodig. Samen met jou bouwen we graag aan een financieel bestendige toekomst.

Wat kun jij doen?

Word donateur en geef wat jij kunt missen. Of dit nu maandelijks, per kwartaal of jaarlijks is. Alle beetjes helpen ons enorm. Door middel van een automatische incasso worden de donaties van jouw rekening afgeschreven. Dit kun je ieder moment stop zetten door ons dit te laten weten.

Wil je donateur worden en ons werk zo steunen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Over de waarde van ons werk

Ed, Erika, Corine, Sylvana, Roos, Serge en Jolanda, Marguerite en Rehanna vertellen je met liefde over de waarde van ons werk. Vanaf nu zie je ze regelmatig langskomen hier op onze website en op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

No items found.

Een klein bedrag heeft grote waarde

Stichting Living Memories is volledig afhankelijk van sponsors en donateurs. Wil jij ons steunen?

Doneren

Arts verhaal

We filmden zijn donkere wimpers, zijn oortjes en zijn mollige handjes. Uitdagend en een tikkeltje dwars.

Lees het verhaal