We wensen iedereen een nieuw jaar vol mooie momenten
Het gaat om liefde. Misschien wel de grootste liefde die er is. De liefde voor je kind. De liefde voor een broer of zus. Die liefde verbindt.
No items found.

Liefde zorgt voor een onzichtbare band. Een band die er altijd is, maar die we niet altijd herkennen. We vinden elkaar in de gewone momenten. Vaak zonder dat we het in de gaten hebben. De routines en het gewone samenzijn. De momenten die iedere dag weer terugkomen, zonder dat we er echt bij stilstaan. Tot die ene persoon er niet meer is. Pas dan wordt duidelijk hoe waardevol die gewone momenten waren.

Wij geloven in de waarde van beelden van juist die momenten. Een blik, twee handen die elkaar raken of een onverwachte glimlach. Zo gewoon en toch zo bijzonder. Puur geluk. Voor sommigen begint het nieuwe jaar met alleen de beelden die wij hebben vastgelegd. Er komen geen gewone momenten meer bij. Het vanzelfsprekende samenzijn, is nooit meer vanzelfsprekend.

En daarom wensen we iedereen een nieuw jaar vol mooie momenten. Maar bovenal wensen we je toe dat je er bij stilstaat. Net even iets langer kijkt. Geniet van dat wat je ziet en wat je hebt.

Want het gaat om liefde. De liefde die juist in de gewone momenten naar voren komt. En die liefde leggen wij ook in 2020 met liefde vast…

No items found.

Wat doen we?

Wij leggen het leven van kinderen tot 18 jaar die gaan overlijden aan een ziekte vast op beeld.

Lees meer

Lieve's verhaal

'Heel moeilijk, maar heel waardevol.'

Lees verder...