Shirts, posters en flyers voor Dylan
Onze grote vriend Dylan heeft vanmiddag zijn eigen actieshirts (voor zijn hele klas!), een banner, posters en flyers gekregen van Drukkerij Groen. En een websiteadres dat uitkomt op zijn donatiepagina.
No items found.

Dylan is nog steeds hartstikke enthousiast en weet een heleboel kinderen en volwassenen mee te krijgen. Dit is overduidelijk een 8-jarige die je niet moet onderschatten. Met een doos vol flyers en tientallen posters ging hij vanmiddag meteen op pad.

Posters en flyers

Vol zelfvertrouwen stapt hij overal naar binnen om het verhaal over zijn broertje Owen en Stichting Living Memories te vertellen. De posters en flyers van 'Dylan in actie' hangen inmiddels al op verschillende plekken in Aalsmeer en Kudelstaart. Je komt ze bijvoorbeeld tegen bij brasserie Oevers.

Dylan en Joyce van Brasserie Oevers bij de poster van 'Dylan in actie'.

Websiteadres

Om het steunen van Dylans actie nog makkelijker te maken, heeft Jos van Drukkerij Groen ook meteen even een websiteadres aangemaakt. Via het adres www.dylaninactie.nl kom je nu rechtstreeks op zijn actiedonatiepagina. Daar staat de teller overigens al op zo'n €4.000,-.

Nog lang niet klaar

Dylan is naar eigen zeggen nog lang niet klaar met zijn klusjes en acties. 'Kan ik niet de rest van het jaar dit blijven doen voor jullie?', vroeg hij vanmiddag. Lieve Dylan, wat vinden wij jou bijzonder! Jij mag van ons alles, maar alleen als je het leuk blijft vinden. Want dat vinden wij het allerbelangrijkst!

No items found.

Arts verhaal

We filmden zijn donkere wimpers, zijn oortjes en zijn mollige handjes. Uitdagend en een tikkeltje dwars.

Lees het verhaal

Een klein bedrag heeft grote waarde

Stichting Living Memories is volledig afhankelijk van sponsors en donateurs. Wil jij ons steunen?

Doneren