Dylan wordt 'wereldberoemd in Noord-Holland'
'Word ik nu wereldberoemd?'. Dat vroeg Dylan gisteren aan zijn moeder toen hij te horen kreeg hoeveel mensen zijn acties voor Stichting Living Memories steunen. In nog geen twee dagen tijd haalde onze 8-jarige vriend uit Kudelstaart meer dan €1.000,- op. Vandaag werd hij gevolgd door tv-verslaggever Eline van regionale omroep NH.
No items found.

Veel steun

Dat Dylan met zijn acties mensen raakt in het hart, werd deze week al snel duidelijk. Vanuit het hele land komen donaties binnen om hem te steunen met zijn klusjes. Dylan weet precies waar hij het voor doet. In december maakte Stichting Living Memories een videoportret van zijn ernstig zieke broertje Owen (1 jr.).

Dylan en zijn vriendje Wout zamelen lege flessen en bierkratten in.

Hondjes wassen

Niets is Dylan te gek. Zo hielp hij vandaag in het bedrijf van zijn oom, zamelt hij flessen en bierkratten in en doet hij klusjes in en om het huis. En Dylan is nog lang niet klaar. Op zaterdag 9 maart gaat hij zelfs hondjes wassen bij trimsalon Smokey in Badhoevedorp. Hem steunen kan nog tot en met onze actiedag op 23 maart. Die dag vertelt hij live in de radiouitzending Let's Make Memories wat hij heeft opgehaald.

Wereldberoemd

Met het tv-item dat één dezer dagen wordt uitgezonden bij regionale omroep NH gaat 'wereldberoemd in Noord-Holland' voor Dylan vast lukken. We laten uiteraard nog even weten wanneer de uitzending is.

Of je echt wereldberoemd gaat worden lieve Dylan, dat weten we niet. Maar dat je onze wereld op z'n kop zet, dat is zeker!

No items found.

Een klein bedrag heeft grote waarde

Stichting Living Memories is volledig afhankelijk van sponsors en donateurs. Wil jij ons steunen?

Doneren

Arts verhaal

We filmden zijn donkere wimpers, zijn oortjes en zijn mollige handjes. Uitdagend en een tikkeltje dwars.

Lees het verhaal