Een Magisch Getal
Wat doe je als je te horen krijgt dat je baby ernstig ziek is en waarschijnlijk niet ouder wordt dan twee jaar? Het overkwam Dessie, vlak nadat haar zoontje Sam was geboren. Sam bleek de zeldzame bindweefselziekte neonatale Marfan te hebben. In haar deze week verschenen boek ‘Een Magisch Getal’ beschrijft Dessie op een hele directe en open manier de eerste twee jaar van Sams leven.
No items found.

Over de angst om hem te verliezen, het leven met een ernstig ziek kindje en de ruis op de lijn met mensen om haar heen. Maar ‘Een Magisch Getal’ is bovenal een verhaal over hoop, liefde en geluk.


Stichting Living Memories filmde Sam vlak voor zijn eerste grote hartoperatie. Zijn moeder Dessie zet zich als videomaker voor ons in. Dat het gezin een bijzonder plekje heeft in ons hart, mag duidelijk zijn.Het boek ‘Een Magisch Getal’ is mede mogelijk gemaakt door uitgeverij Spectrum. Een deel van de opbrengst van de verkoop van het boek gaat naar de stichting Steun Emma, die onderzoek naar neonatale Marfan mogelijk maakt.

No items found.

Een klein bedrag heeft grote waarde

Stichting Living Memories is volledig afhankelijk van sponsors en donateurs. Wil jij ons steunen?

Doneren

De blog van Thirza

Thirza schrijft over het verlies van haar zoontje Judah.

Lees verder...