Vrijwilligersdag 2019
De videomakers, ouders en andere vrijwilligers die zich voor ons inzetten. Zij zijn het hart van Stichting Living Memories. Op zaterdag 12 oktober kwamen we samen op onze vrijwilligersdag in Kanaal30 in Utrecht. Het werd een dag van ontmoetingen, het uitwisselen van ervaringen, leren en inspireren.
No items found.

Bart Koopman en Emiel van Eijk met hun verbindende kennismakingsworkshop. Het gesprek tussen documentairemaker Heleen en videomaker Sijmen. Alle tips op het gebied van geluid van specialist Arne van der Heijden. Kindercorrespondent Tako Rietveld leerde ons alles over communiceren met kinderen. En Anne van Skript legde de dag op een prachtige manier vast in een plaat.

Plaat gemaakt door Skript

Eén spreker willen we even in het bijzonder noemen. Want wat zijn we trots op haar. Lieve Marguerite Gorter-Stam, moeder van Olivier. Dankjewel voor het delen van het verhaal over jullie prachtige jongetje. De ervaring die jij hebt met ons werk. Liefdevol en helder verteld. Enorm waardevol voor iedereen die betrokken is bij ons werk!

No items found.

Wat doen we?

Wij leggen het leven van kinderen tot 18 jaar die gaan overlijden vast op beeld. 

Lees meer

Word vrijwilliger

Weet jij alles over beeld en geluid en wil je iets voor een ander betekenen? 

Meer informatie