Hoe werkt het?

Hoe werkt het

Aanmelden voor een portret

Aanmelding

Aanmelden kan via e-mail, telefonisch of via onderstaand aanmeldformulier. Na de aanmelding wordt zo snel mogelijk contact opgenomen door een medewerker van Stichting Living Memories.

Er volgt een intakegesprek waarin wensen en mogelijkheden worden besproken. Daarna worden afspraken gemaakt voor het maken van het portret.

Omdat het om kinderen met een beperkte levensverwachting gaat, worden de aanmeldingen door de stichting beoordeeld op basis van urgentie.

Download het hele document

Een kind aanmelden:

Hartelijk dank voor je aanmelding.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Helaas.. Er is iets mis gegaan bij het versturen van het formulier.

Als deze fout zich blijft voordoen. Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op.

info@stichtinglivingmemories.nl

Lotte's verhaal

Lotte (14 jr.) is een lieve en vrolijke meid. Ze geniet van het leven. En dat filmden we.

Hoe werkt het?

Je hebt of kent een ernstig ziek kind. Hoe werkt het als je van ons een videoportret wilt?