Help Mee

Memories Club

Donatie formulier

Ja, ik help, zodat kinderen als Ruurd een blijvende herinnering kunnen achterlaten.

Stichting Living Memories zoekt bedrijven die structureel het doel van de stichting financieel willen ondersteunen. Het gaat hierbij om een maandelijkse of jaarlijkse donatie. De stichting heeft de ANBI-status van de Belastingdienst, giften zijn daarmee boven een bepaald bedrag aftrekbaar.

Met de steun van jouw bedrijf kunnen we ons werk blijven doen. Een minimaal bedrag van EUR 20,- per maand of EUR 240,- per jaar verzekert je van een plek in onze Memories Club.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over de Memories Club contact met ons op. Voor meer informatie over de bedrijven die al aangesloten zijn bij de Memories Club, click je op de onderstaande logo's.

Meer weten?

Download documenten

Aanmelden

Kies hieronder of je als videomaker of algemene vrijwilliger aan de slag wil en vul het formulier in.

Ik meld me aan als...

Hartstikke fijn dat je ons wil helpen!

We hebben je aanmelding ontvangen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Helaas! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.

Een klein bedrag heeft grote waarde

Stichting Living Memories is volledig afhankelijk van sponsors en donateurs. Wil jij ons steunen?

Doneren

Arts verhaal

We filmden zijn donkere wimpers, zijn oortjes en zijn mollige handjes. Uitdagend en een tikkeltje dwars.

Lees het verhaal