BLOGs

Verhalen van ouders

Dessie Lividikou
Dessie is moeder van Sam (2,5 jaar), stiefmama van Len (8 jaar) en zwanger. Ze woont samen met haar man Laurens in Amsterdam. Sam heeft een ernstige progressieve bindweefselaandoening, neonatale Marfan, waar Dessie en Laurens snel na de geboorte achter kwamen. De artsen vertelden dat de meeste kindjes met deze aandoening niet ouder worden dan 2 jaar. Sam werd aan zijn hart geopereerd toen hij 9 maanden oud was. Stichting Living Memories maakte een portret van Sam vlak voor zijn open hartoperatie. Op dit moment gaat het naar omstandigheden heel goed met Sam. Dessie schrijft een boek over haar leven met Sam dat dit najaar zal verschijnen.
Laurien de Groote - de Vos
Laurien is moeder van Nora (3 maanden oud geworden, overleden in 2014), Odin 4,5 jaar en Imme bijna 3 jaar. Ze is getrouwd met Arne en geniet van een broodnodige sabbatical. Laurien kwam in aanraking met Stichting Living Memories via een kinderverpleegkundige van Nora. Ze deelt Nora's verhaal en geeft ons een kijkje in haar leven in haar tweewekelijkse blog.
Mariëlle Boukens
Toen Mariëlle's zoon Art zestien maanden oud was, werd er een hersentumor bij hem ontdekt. Art werd met succes behandeld, maar begin 2014 bleek de kanker terug en uitgezaaid. Uiteindelijk overleed Art in 2017 op zevenjarige leeftijd. Tijdens zijn lange ziekteperiode hield moeder Mariëlle een blog bij. Nu schrijft ze hier verder over haar leven met Art als sterrenkind. Mariëlle woont samen met Arthur, zoon Benten (11 jaar) en de tweeling Wende en Reva (3 jaar).
Marguerite Gorter
Marguerite is moeder van Benjamin (3,5 jaar), Olivier (7 maanden oud geworden) en baby Felix. Ze is getrouwd met Ramon en ze zijn beiden arts. Marguerite kwam in aanraking met Stichting Living Memories enkele maanden voor het overlijden van Olivier. Ze deelt het verhaal van Olivier en een kijkje in haar leven met ons in haar wekelijkse blog.